• Majstrovstvá ZsAZ najmladšieho žiactva vo viacboji

          • V nedeľu dňa 11.6.2023 sa naši žiaci športovej triedy 5.A a 3.A - pretekári TJ Olympia Galanta pri ZŠ Sídl. SNP zúčastnili Majstrovstiev Západoslovenského atletického zväzu najmladšieho žiactva vo viacboji v Trnave.

            Ich umiestnenie a viac informácií o športových úspechoch nájdete TU.

          • Majstrovstvá ZsAZ mladšieho žiactva vo viacboji

          • V sobotu 10.6.2023 sa naši žiaci športovej triedy 5.A a 6.A - pretekári TJ Olympia Galanta pri ZŠ Sídl. SNP zúčastnili Majstrovstiev Západoslovenského atletického zväzu  mladšieho žiactva vo viacboji v Piešťanoch. Ich umiestnenie a viac informácií o športových úspechoch nájdete TU.

          • Čitanie z kníh rozprávok

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Čitanie z kníh rozprávok.


            Dňa 6.6.2023 sa v Montessori učebni konalo školské kolo čitateľskej súťaže Čítanie z kníh rozprávok. Tejto súťaže sa zúčastnili žiaci 2. – 5 ročníka, ktorí boli rozdelení do dvoch kategórii. V 1. kategórii súťažili žiaci 2. – 3. ročníka, v 2. kategórii súťažili žiaci 4.-5. ročníka. Žiaci čítali z knihy od Pavla Dobšinského Slovenské rozprávky 2. Porota v zložení Mgr. M. Michalcová, Mgr. V Švitelová a Mgr. S. Michelszová mali veľmi ťažkú úlohu, nakoľko výkony všetkých žiakov boli na veľmi dobrej úrovni. Nakoniec sa zhodli a v I. kategórii umiestnili na 3. miesto Leonarda V. z 3.C, 2. miesto si odniesla žiačka Olívia J. z 3.A triedy a na 1. mieste sa umiestnila žiačka z 2.B Natália Š.. V II. kategórii sa porota rozhodla umiestniť na 3. miesto žiačku zo 4. C Dorotku Ch., 2. miesto si odniesla žiačka z 5.A Teresa B. a prvenstvo patrilo žiačke Karin B. taktiež z 5.A. Všetci žiaci si so sebou odniesli diplomy a pamätné medaily.

            Výhercom srdečne gratulujeme a žiaci umiestnení na 1. a 2. mieste v každej kategórii postupujú do ďalšieho kola súťaže, ktorá sa bude konať 16.06.2023 v Dome Matici slovenskej v Galante.

            Mgr. Sabína Michelszová

          • DOPRAVÁČIK

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album DOPRAVÁČIK.

             

            Dopravná súťaž pre žiakov 2.ročníka sa konala 6.6.2023 v telocvični našej školy. Žiaci si overili svoje vedomosti v štyroch disciplínach – dopravný kvíz, puzzle, tajnička a jazda na kolobežke. Súťaž navštívila aj pani policajtka z Mestskej polície Galanta, ktorá rozprávala o pravidlách cestnej premávky a overovala si vedomosti žiakov. Samozrejme dohliadala, aby celá súťaž prebehla podľa pravidiel. Na záver rozdala žiakom „PREUKAZ CHODCA“.

            Mgr. V. Švitelová, Mgr. A. Gajdošová

          • Majstrovstvá ZsAZ jednotlivcov staršieho žiactva

          • TJ Olympia Galanta pri ZŠ Sídl. SNP reprezentovali žiaci športových tried 9.A, 8.A a 7.A: Alex R., Katarína M., Ada A. a Matej N. Na Majstrovstvách ZsAZ jednotlivcov staršieho žiactva v Trnave dňa 27.5.2023 žiaci dosiahli krásne výsledky a prekonali aj svoje osobne rekordy.

            Alex R. 9.A: 1.miesto v behu na 60m (7.44s) a 3.miesto na 150m (18.08s).

            Katarína M. 9.A: 2.miesto na 100m prekážok (15.88s) a 1.miesto na 300m prekážok (48.56s).

            Ada A. 8.A: beh na 60m (9.38s), beh na 150m (23.17s). Obidva výsledky – osobne rekordy. 

            Matej N. 7.A: skok do výšky (145m) 4.miesto a v behu na 300m prekážok (59.64s) 6.miesto. Obidva výsledky – osobne rekordy.

            V štafete 4x60m žiaci vybojovali krásne 2.miesto s časom 32.26s.

             

            Všetkým zúčastneným žiakom/am ďakujeme za ich podané maximálne výkony a vzornú reprezentáciu našej ZŠ SNP Galanta, atletického klubu  TJ Olympia Galanta a tiež mesta Galanta.

            Dňa 29.5.2023 Mgr. Nina Novikova 

          • Výlet do Trenčína

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Výlet do Trenčína.

             

            Posledný triedny výlet si užili žiaci 9.C triedy v dňoch 31.5. – 2.6.2023 v Trenčíne spolu s triednou učiteľkou Mgr. S. Adamčíkovou, p. učiteľom Mgr. J. Pobočkom a s p. asistentkou D. Markovou. 

            Výlet bol výborný od začiatku do konca. Cesta vlakom a prestupovanie bolo trochu napínavé, ale všetko zvládli perfektne.

            Ubytovanie bolo na internáte Dopravnej školy v Trenčíne (Trenčín – Zlatovce), kde pani  kuchárky výborne varili.

            Deti sa bavili, rozprávali, bláznili, mali aj diskotéku, na miestnom ihrisku si zahrali futbal.

            Hlavným programom bola prehliadka Trenčianskeho hradu. Úžasná sprievodkyňa porozprávala príbehy šľachtických rodov, ktoré boli majiteľmi hradu. Absolvovali veľký aj malý okruh prehliadky, nachodili sa po schodoch a boli dostatočne unavení.  Zastavili sa aj pri Studni lásky, ku ktorej sa viaže známy príbeh lásky Fatimy a Omara.

            Počas horúceho dňa sa dalo prejsť  a ochladiť  v lesoparku Brezina.

             Veľmi pekné bolo aj historické centrum Trenčína. 

            Odfotili sa aj pri skale, na ktorej bol nápis ako pamiatka na rímskeho cisára Marca Aurélia.  Je to správa veliteľa rímskej légie Maximiana venovaná víťazstvu Rimanov nad germánskymi Kvádmi. Nápis je za sklenou stenou Hotela Elizabeth, ale turisti k nej majú prístup.

            Deti sa dobre cítili, nechcelo sa im ísť domov a chceli si výlet predĺžiť.  Snáď na tento výlet nezabudnú a bude pre nich príjemnou spomienkou na posledný ročník základnej školy.

            Mgr. Slavka Adamčíková

          • POHÁR PRIMÁTORA MESTA GALANTA ZŠ 2023 MDD

          • Dňa 1.6.2023 sa konala futbalová súťaž o Pohár primátora mesta Galanta na futbalovom ihrisku základnej školy Z.Kodalya.

            Družstvo žiakov našej ZŠ bolo v zložení: Alex M., Matúš P., Sebastián M., Denis B., Tadeás H., Alex H., Jakub G., Lukáš M., Ivan B., Matúš N. Naše družstvo malo rovnaký počet bodov so ZŠ G.Dusíka, ale na skóre sme sa zaradili na 3.miesto. 

            Výsledné poradie:

            I.miesto: ZŠ s VJM Zoltána Kodálya Galanta                           

            II.miesto: ZŠ Gejzu Dusíka Galanta                                            

            III.miesto: ZŠ Sídl. SNP

            IV.miesto: ZŠ Štefánikova Galanta

             

            Všetkým zúčastneným žiakom ďakujeme za ich podané maximálne výkony a vzornú reprezentáciu našej ZŠ SNP Galanta.

            Dňa 2.6.2023 Mgr. Nina Novikova 

          • OLYMPIJSKÁ DÚHA

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album OLYMPIJSKÁ DÚHA.


            Dňa 30. mája 2023 sa v ŠKD konalo športové popoludnie pod názvom OLYMPIJSKÁ DÚHA. Súťažili štyri zmiešané družstvá v šiestich disciplínach: beh na 50 m, skákanie vo vreci, hod na cieľ, streľba do hokejovej bránky, prekážkový beh a skok z miesta do piesku. Po absolvovaní všetkých disciplín boli víťazi odmenení medailou a diplomom. Pre nesúťažiace deti boli pripravené zábavné stanovištia zamerané na športovú aktivitu.

          • Školské obedy nie sú zadarmo

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Školské obedy nie sú zadarmo.


            Vzhľadom na narastajúce požiadavky hľadať možnosti šetrenia s jedlom, sme zorganizovali podujatie, cieľom ktorého bolo poukázať na negatívne javy, ktoré sa v našej konzumnej spoločnosti začínajú šíriť. V škole sme svedkami šírenia sa mýtu o "nechutnom školskom obede" bez toho, aby niekedy ten obed čo len ochutnali. Je to mýtus, s ktorým sa ako vzdelávacia inštitúcia odmietame stotožniť, pretože evokuje postoj neúcty. Za každým jedlom je množstvo na oko neviditeľných hodnôt či už surovín, energie, práce kuchárok, upratovačiek... Hovorme s deťmi o jedle a jeho hodnote. Iba tak nájdeme spôsob ako ním šetriť. Ak zmeníme myslenie detí cez osvetu, zmeníme aj prístup detí k jedlu. Okrem jedla sme sa zamerali v rámci projektu aj na detaily, ktoré dávajú jedlu vyššiu hodnotu, tou je estetickosť jedálne. Priestor gastronómie má veľký vplyv na mozog a chuťové bunky človeka. Naša škola esteticky vybavenú jedáleň nemá, a teda sme sa pokúsili zrevitalizovať aspoň čiastočne interiér jedálne. Vyzdobili sme okná jedálne, dverí, zatraktívnili jedálny lístok, vyzdobili steny interiéru, prestavali dispozíciu jedálenských stolov a ich dekoráciu.... a "nová" jedáleň je na svete. K hlavným radám odborníkov patrí používanie rôznych vykrajovačiek na servírovanie porcií deťom, alebo upútanie ich pozornosti pestrofarebnosťou jedla. Preto sme oslovili jedného rodiča Rady školy, podnikajúceho v gastronomickom sektore, ktorý podporil našu myšlienku, a tak 31.5.2023 u nás spolu s našimi pani kuchárkami varili žiakom obed. Bola to obojstranne zaujímavá aktivita. Z Eszterházy Restaurant Galanta varili 2 kuchári a 1 pani cukrárka a spolu s nimi naše pani kuchárky. Veľmi sa tešili a zároveň napäto očakávali tú najkritickejšiu klientelu - naše deti. Bola to aj pre profesionálov veľká výzva, lebo obed pre 400 hladošov ešte nevarili. Počas akcie sme privítali vzácnu návštevu z MsÚ Galanta, ktorú viedol Mgr. Kolek- primátor mesta, ktorý zároveň poobedoval s 3 našimi medailistkami v športe, v histórii, literatúre a matematike. Páni poslanci si postáli s táckami v rade na obed s deťmi a neplatilo ani predbiehanie pri odovzdávaní použitého riadu. Bonusom podujatia bol hudobný prínos nášho bývalého kolegu Petra Fáhna. Všetci stravníci dostali možnosť ohodnotiť jedlo, ktoré z rúk "netradičného" personálu konzumovali. Výsledok: Veľmi chutilo- 325 Dalo sa jesť 63 Nechutilo 12 Len spoločným úsilím vieme zabojovať proti konzumnej spoločnosti a začať v deťoch budovať úctu k hodnotám ako takým. To by malo začínať už v rodine. Akcia dopadla nad očakávanie a všetci odišli s dobrým pocitom. Teším sa na pokračovanie projektu.

            Mgr. Krúteková

          • Proti škodlivým závislostiam bez hraníc

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Proti škodlivým závislostiam bez hraníc.

             

            Dňa 31.5.2023 sa na  MsÚ Galanta uskutočnilo vyhodnotenie 19. ročníka medzinárodnej výtvarnej súťaže

            detí a mládeže Proti škodlivým závislostiam bez hraníc. Cieľom súťaže je vzbudiť u detí a mládeže aktívny postoj proti fajčeniu, užívaniu drog, alkoholu a iným zdraviu škodlivým závislostiam.

            Deti súťažili v troch kategóriách:

            1. Kategória - deti z MŠ

            2. Kategória – žiaci ZŠ, ŠZŠ, ZUŠ

            3. Kategória – žiaci SŠ, ZUŠ

            Vyhlasovateľ, Galantské osvetové stredisko, neurčuje 1., 2., 3. miesto, ale v každej kategórii určí niekoľko ocenených prác. Medzi ocenené práce sa zaradila aj práca žiačky našej školy. Anna F., žiačka 3. A, získala v ocenenie v 2. kategórii.

            Srdečne blahoželáme.

             

            Dana Horňáková

          • Deň matiek

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Deň matiek.


            Dňa 24. mája 2023 sa konala v divadelnej sále Mestského kultúrneho strediska v Galante oslava Dňa matiek. Žiaci navštevujúci školský klub detí prostredníctvom básničiek, piesní, tancov a scénok rozohriali srdiečka svojim mamám. Veľký potlesk a úsmev na tvári mamičiek bol najkrajšou odmenou pre deti. Záverom ich prekvapili darčekom, ktorý pripravili v rámci činnosti v školskom klube s pani vychovávateľkami.

          • ARBORÉTUM MLYŇANY

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album ARBORÉTUM MLYŇANY.

             

            Dňa 25.5.2023 sa konala exkurzia do areálu- ARBORÉTUM MLYŇANY. Išlo o výučbový program pre žiakov 5. ročníka. Žiaci si vyskúšali svoje vedomosti z biológie na interaktívnych úlohách pri počítačoch, potom sa presunuli do dielne, kde mali k dispozícii prírodný materiál, z ktorého mohli podľa fantázie vytvoriť rôzne kreácie a napokon sa prešli v areáli, kde pomocou výkladu pani sprievodkyne spoznávali cudzokrajné, aj naše dreviny a byliny. K dobrej nálade prispelo krásne počasie. Exkurziu sme zakončili nákupom rôznych okrasných rastlín, ktoré potom cestovali s nami domov a do záhrad, kde budú rásť pre potešenie a peknú spomienku.

            Mgr. E. Kerďová

          • Beh Gejzu Dusíka

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Beh Gejzu Dusíka.


            Dňa 26.5. 2023 sa zúčastnili žiaci 1. stupňa bežeckej súťaže na ZŠ G. Dusíka v Galante. Súťažili 3 dievčatá  a 3 chlapci z každého ročníka. 

            Medailové umiestnenia: 

            1. ročník - 2. miesto Ema L. 

                             2. miesto David D.

            2. ročník - 3. miesto Nina Zs.

                             3. miesto Tobias V.

                             2. miesto Matúš D.

                             1. miesto Boris M

            3. ročník - 2. miesto Leo T.

            4. ročník - 3. miesto Markéta J.

                             1. miesto Andrej Radoslav K.

             

            Pochvala a poďakovanie patrí všetkým zúčastneným žiakom, nielen medailistom, ktorí príkladne reprezentovali našu školu. Dúfame, že ich to bude motivovať k ďalším výborným športovým výkonom. 

             

            Mgr. A. Gajdošová, Mgr. V. Švitelová

             

          • TALENTCENTRUM

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album TALENTCENTRUM.


            Dňa 25.5.2023 sa vybraní žiaci 8. ročníka zúčastnili exkurzie v TALENTCENRE TTSK. TALENTCENTRUM žiakom pomáha pri rozhodovaní o výbere strednej školy, budúceho povolania a podporuje ich sebapoznanie a rozvíjanie schopnosti a vedomosti. Lektor počas 4-hodinovej prezentácie prebral so žiakmi témy ako talent, povolania, informačné zdroje o trhu práce, vzdelávací systém na Slovensku a možnosť výberu strednej školy. Súčasťou programu bolo aj zisťovanie záujmov a vedomosti žiakov prostredníctvom dotazníkov. Na základe výsledkov dotazníku záujmov žiaci uvideli k akému kariérnemu typu patria. Po vyplnení základných a špecifických schopnosti žiaci zistili svoje silne a slabé stránky a oblasti, na ktorých môžu zapracovať. Skúmanými oblasťami boli napríklad slovenský jazyk, anglický jazyk, koncentrácia, logické myslenie, priestorové vnímanie, organizačne schopnosti a ďalšie. Žiaci odchádzali z exkurzie nadšení a pevne veríme, že im čas strávený v TALENTCENTRE ukázal správny smer pri rozhodovaní sa, výbere strednej školy a budúceho povolania.

            Mgr. L. Líšková

          • Exkurzia v Moravskom krase

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Exkurzia v Moravskom krase.


            Jedinečne krásnou sintrovou výzdobou a bohatou pravekou históriou očarila jaskyňa Balcarka v Moravskom krase žiakov 8. a 9.ročníka dňa 23.5.2023. Mohli si zopakovať vedomosti o stalaktitoch, stalagmitoch, stalagnátoch, brčkách, dómoch i komínoch a zároveň mohli vidieť naživo tieto podpovrchové krasové formy. Po prehliadke sa pešou turistikou presunuli k priepasti Macocha, o ktorej sa traduje hrôzostrašná legenda a na dne ktorej preteká rieka Punkva. Prostredníctvom lanovky sa dopravili k rovnomennej jaskyni. Návšteva tejto jaskyne bola zložená z dvoch častí : suchozemskej a vodnej. Jaskyňa prekvapila svojimi úctihodnými rozmermi a zaujala žiakov hlavne v druhej polovici, kde ich čakala dobrodružná plavba loďou. Sprievodcovia zábavnou formou žiakom poskytli odborný výklad ako i zaujímavosti v oboch jaskyniach. Žiaci si v tento deň vyskúšali rôzne typy dopravných prostriedkov, zlepšili si kondíciu, spojili si teóriu s praxou. Verím, že sa im táto exkurzia páčila a ja musím všetkých zúčastnených žiakov pochváliť za ich vzorné a slušné správanie, ktorým reprezentovali svoju krajinu v Českej republike. Mgr. Nedeczká

          • Vyhodnotenie súťaže: Majstrovstvá ZsAZ vo viacboji staršieho žiactva.

          • Žiačka športovej triedy 9.A našej školy, Katka Mičániová sa zúčastnila Majstrovstiev ZsAZ vo viacboji staršieho žiactva v Trnave v dňoch 20. a 21.5.2023.

            Katka  vybojovala 2297 bodov a získala 1.miesto a stala sa Majsterkou ZsAZ vo viacboji. Súťažila v 7-ich disciplínach, 20.5.2023 súťažila v 4  disciplínach a v každej zvíťazila:

            • 100m p 76,2-8,2
            • Výška
            • guľa 3 kg
            • 150 m

            21.5.2023 súťažila v 3 disciplínach v:

            • Skok do diaľky
            • Oštep 500g
            • 800m beh

             

            Katke gratulujeme! Ďakujeme za vzornú reprezentáciu našej ZŠ SNP Galanta, atletického klubu TJ Olympia Galanta ako aj mesta Galanta.

             

            Dňa 24.5.2023                                                                                  Mgr. Miroslava Pálová

             

             

          • Čarovná pastelka a Orbis pictus

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Čarovná pastelka.


            17. mája 2023 sa žiaci našej školy zúčastnili kultúrneho podujatia, ktoré zorganizovala Umelecká agentúra EMMA production s.r.o. v spolupráci so známym výrobcom výtvarných a školských potrieb KOH-I-NOOR. Žiaci 1. stupňa videli výchovnovzdelávací multimediálny koncert Čarovná pastelka. Tá sa stala sprievodcom detí na poznávacej ceste okolo sveta. Prostredníctvom multimediálneho prevedenia, živého koncertu, animácií a svetelnej show získali deti základné informácie o našej Zemi, jej svetadieloch, flóre, faune a živote ľudí.

            Žiaci 2. stupňa si pozreli koncert Orbis pictus. Ideou projektu bola výzva ku komunikácii, k harmónii človeka s prírodou a vesmírom. Kľúčovým vyjadrovacím prostriedkom bola aj tu hudba, ktorú rovnocenne dopĺňal svetelný dizajn a počítačové animácie. Podľa atmosféry na koncerte a ohlasov žiakov poprockové piesne v podaní Jara Gaža (spevák skupiny Arzén a muzikálový predstaviteľ Jánošíka v žilinskom divadle) a Boba Kantora (klávesista skupiny TEAM 1986-1999, skladateľ a producent) zaujali a boli vítaným spestrením vyučovania.

          • Majstrovstvá kraja v atletike družstiev žiakov ZŠ 2023

          • Dňa 16.5.2023 sa konala atletická súťaž majstrovstvá Trnavského kraja v atletike družstiev ZŠ na atletickom štadióne v Trnave.

            Družstvo žiakov našej ZŠ bolo v zložení: Nóel R., Kristián P., Kristóf C., Juraj B., Alex R., Filip P. a Patrik B. Súťažili v disciplínach: beh na 60m, 800m a štafeta 4x60m, vrh guľou, hod kriketkou, skok do diaľky a skok do výšky. Žiaci, ako družstvo vybojovali 4.miesto zo 7-ich, získali 515 bodov, a zaostali len 10 bodov za 3.miestom.

            Individuálne boli vyhodnotení: Kristián P. – za 2. miesto v skoku do výšky (160cm), Alex R. – 3. miesto v behu na 60 m (7.84s) a Filip P. – 3.miesto v behu na 800m (2:23,23min.).

            Všetkým zúčastneným žiakom ďakujeme za ich podané maximálne výkony a vzornú reprezentáciu našej ZŠ SNP Galanta a mesta Galanta.

             

              Dňa 18.5.2023 Mgr. Nina Novikova 

             

          • Vyhodnotenie súťaže 3. kolo družstiev ZsAZ ml. žiactva a najml. žiactva v Trnave, dňa 20.5.2023

          • Družstvo najmladších žiačok  skončilo v disciplínach 3-boja (60 m, 600 m, kriketka)  na 10. mieste z 18-tich družstiev, v zložení:

            C. Sofia 325 bodov - najlepšie bodujúca pretekárka 3. kola najml. žiactva zo 118-tich pretekárok. B. Karin Mia 218 bodov, B. Tereza 139 bodov, A. Naďa 114 bodov, M. Mia 129 bodov a štafeta 4x60m sa umiestnila na 6. Mieste a získala 44 bodov.

             

            Celkovo po 3. kolách sú najmladšie žiačky na 9.mieste z 22 družstiev ZsAZ.

             

            Družstvo najmladších žiakov   skončilo v disciplínach 3-boja (60 m, 600 m, hod plnou loptou) na 6. mieste zo 15-tich družstiev, v zložení:

            M. Patrik Andrej 165 bodov,  K. Andrej Radoslav 118 bodov, P. Filip 118 bodov a D. Erik 53 bodov a v štafeta 4x60m sa umiestnila na 4. Mieste a získala 12 bodov.

             

            Celkovo po 3. kolách sú najmladší žiaci na 10.mieste z 21 družstiev ZsAZ.

             

            Družstvo mladších žiakov  skončilo na 2. mieste zo 17-tich družstiev, v zložení:

            T. Tobias 21 bodov (3. miesto-60m beh, 3. miesto-vrh guľou 3kg a 6. miesto-skok do diaľky),  J. Michal 17 bodov ( 4. miesto-60m cez prekážky, 4.miesto -skok do výšky a 6. miesto-skok do diaľky), I.  Natan 12 bodov ( 2. miesto-vrh guľou 3kg, 8.miesto-kriketka), M. Lukáš 9 bodov (2.miesto-2000m chôdza), G. Lukáš 8 bodov (6. miesto-60m beh, V. Tomáš 7 bodov (4.miesto-2000m chôdza), N. Samuel  6 bodov ( 8. miesto-60m beh a 9.miesto-kriketka) , G. Jakub 5 bodov (6.miesto-1500m beh), N. Matúš 4 bodov (7. miesto-vrh guľou 3kg ,  B. Ivo 1 bod (10.miesto-kriketka), družstvo ďalej tvorili D. Marco, C. Tomáš a P. Patrik.

            Štafeta 4x60m sa umiestnila na 2.mieste a získala 9 bodov.

             

            Družstvo mladších žiačok skončilo na 15. mieste z 19-tich družstiev, v zložení: D. Soňa 7 bodov (4.miesto – skok do výšky 130cm), G. Nina 1,5 boda (9.miesto-skok do výšky 115cm), družstvo ďalej tvorili B. Szabina, P. Eliška, P. Juliana a R. Veronika.

             

            link na podrobné výsledky: https://statistika.atletika.sk/vysledky/65365/0/2

             

            Všetkým zúčastneným žiakom ďakujeme za ich podané maximálne výkony a vzornú reprezentáciu našej ZŠ SNP Galanta, atletického klubu TJ Olympia Galanta ako aj mesta Galanta.

             

             

            Dňa 22.5.2023                                                                                  Mgr. Miroslava Pálová