• Oznam
          • Oznam

          • Pedagogickí a odborní zamestnanci školy sú kompetentní so žiakom / žiačkou našej školy riešiť konfliktné situácie vzniknuté v školskom prostredí. Škola je povinná metodickým usmernením okamžite riešiť vzniknuté situácie.

          • 4.kolo družstiev ZsAZ st. žiactva a 5.kolo družstiev ZsAZ najmladšieho žiactva v Trnave

          • Dňa 3.9.2023 na štadióne v Trnave sa konala atletická súťaž - 5. kolo družstiev najmladšieho žiactva.

            Družstvo najmladších žiakov skončilo na 5.mieste z 21 družstiev, v zložení: Kristian K. 16 bodov ( 2.miesto -chôdza 1000m, 4. miesto - vrh d´guľou 2kg), Patrik Andrej M. 14 bodov (4. miesto - 60m, 4.miesto - skok do diaľky z m.o., 3.miesto - štafeta 4x60m), Andrej Radoslav K. 2body (3.miesto - štafeta 4x60m, 60m, skok do diaľky z m.o. ), Filip P. 2 body (60m, skok do diaľky z m.o3.miesto - štafeta 4x60m), Šimon V. 2 body (hod krik.loptičkou, 60m, 3.miesto - štafeta 4x60m),  Matuš V. (60m, skok do diaľky z m.o., hod krik.loptičkou).

            Družstvo najmladších žiačok skončilo na 5.mieste z 23 družstiev, v zložení: Sofia C. 16 bodov (5. miesto - 60m, 5.miesto - skok do diaľky z m.o., 8.miesto - hod krik.loptičkou), Teresa B. 11 bodov  (60m, 150m, 1.miesto - vrh guľou 2kg), Mia M. 9 bodov  (60m, 2.miesto - vrh guľou 2kg), Emma G.6 bodov  (7.miesto - skok do výžky, skok do diaľky z m.o., 10.miesto - hod krik.loptičkou), Lucia M. 3 body  (8.miesto - vrh guľou 2kg, hod krik.loptičkou), Diana P. (skok do diaľky z m.o, 150m, 600m), Nad´a A. (60m, 150m, skok do diaľky z m.o.).

            Za staršie žiačky súťažila len 1 žiačka našej školy Ada A. v behu na 60m a 150m.

             

            Všetkým zúčastneným žiakom  veľká pochvala a podakovanie za krásne umiestenie na 5.mieste,   podané maximálne výkony a vzornú reprezentáciu našej ZŠ SNP Galanta, atletického klubu TJ Olympia Galanta ako aj mesta Galanta.  

             

          • 4. kolo družstiev ZsAZ ml. žiactva

          • Dňa 27.8.2023 na štadióne v Trnave sa konala atletická súťaž - 4. kolo družstiev mladšieho žiactva.

             

            Družstvo mladších žiakov  skončilo na 5. mieste zo 15-tich družstiev, v zložení:

            J. Michal 13 bodov ( 4. miesto-60m cez prekážky, 5.miesto -skok do výšky -130cm PB), I.  Natan 19 bodov ( 3. miesto-vrh guľou 3kg, 1.miesto-skok do výšky -145cm PB), M. Lukáš 9 bodov (2.miesto-2000m chôdza), V. Tomáš 8 bodov (3.miesto-2000m chôdza), G. Jakub 6 bodov (5.miesto-1500m beh), N. Matúš 5 bodov (6. miesto-vrh guľou 3kg – 7.52 PB), družstvo ďalej tvorili C. Tomáš

             

            Družstvo mladších žiačok skončilo na 14. mieste z 18-tich družstiev, v zložení: G. Nina 6 bodov (5.miesto-skok do výšky 125cm PB), družstvo ďalej tvorili B. Szabina, P. Juliana, R. Veronika a O.Vivien.

             

            link na podrobné výsledky: https://statistika.atletika.sk/vysledky/65365/0/2

             

            Všetkým zúčastneným žiakom ďakujeme za ich podané maximálne výkony a vzornú reprezentáciu našej ZŠ SNP Galanta, atletického klubu TJ Olympia Galanta ako aj mesta Galanta.

             

             

            Dňa 30.8.2023                                                                                  Mgr. Nina Novikova

          • Pasovanie prvákov

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Pasovanie prvákov.


            Stať sa prvákom je ozaj veľká vec. O tom by Vám vedeli porozprávať naši najmenší, prváčikovia, ktorí sa určite nevedeli dočkať nástupu do školy. Ako už býva zvykom, aj tento rok sme žiakov privítali do našej školskej rodiny netradičným spôsobom. Aby nástup do školy bol pre nich ľahší a zábavnejší, pripravili sme im prostredie rozprávkového kráľovstva, v rámci ktorého ich kráľovná (pani riaditeľka) prijala do svojho kráľovstva. Zložením sľubu prváka a následným pasovaním kráľovnou sa zo žiakov na chvíľu stali princezné a princovia. Takýmto spôsobom sme ich prijali do našej kráľovskej rodiny. Pre každého žiaka bola pripravená koruna a dekrét prváka. Ich žiariace očká a úsmevy na tvári hovorili o tom, že sa im takéto uvedenie do našej školskej rodiny páčilo.

            Všetkým prváčikom želáme, aby ich nová cesta bola plná radosti, aby sa cítili v našej škole dobre a aby ich neopúšťal úsmev na tvári s ktorým prišli v prvý deň do školy. Veríme, že naše privítanie sa im páčilo.

          • Slávnostné otvorenie školského roka 2023/2024

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Slávnostné otvorenie školského roka 2023/2024.


            Čas letných prázdnin sa skončil a naša škola otvorila bránu svojim žiakom. Oddýchnutí, plní zážitkov z prázdnin sme sa všetci spoločne stretli na bežeckej dráhe, kde sa slávnostné otvorenie začalo vypočutím hymny Slovenskej republiky. Následne pani riaditeľka Mgr. Radka Vrabcová slávnostne otvorila školský rok 2023/2024. Vo svojom príhovore privítala všetkých prítomných, zaželala im veľa síl a energie v nastávajúcom školskom roku. Nechýbal ani príhovor pani zástupkyne Mgr. Sabíny Michelszovej, ktorá sa prihovorila a privítala našich nových, najmenších – prváčikov, ktorí vstúpili do priestorov našej školy po prvýkrát. Pani zástupkyňa Mgr. Danica Keppert zaželala žiakom veľa síl a elánu do nového školského roku a vyzdvihla dôležitosť a nevyhnutnosť spolupráce žiakov, rodičov a pedagógov. V neposlednom rade sa všetkým prítomným prihovoril aj pán viceprimátor Peter Závodský. Medzi príhovormi sme si mohli vypočuť básne v podaní našich žiačok Emy Adamčíkovej a Nely Adamčíkovej.

            Veríme, že do nového školského roka ste vykročili tou správnou nohou. Želáme Vám, aby sa vaše túžby splnili, aby ste sa v škole cítili dobre, aby ste zažili plno radosti a spokojnosti z dobre vykonanej práce.

        • Oznam- Organizácia ŠKD
          • Oznam- Organizácia ŠKD

          • Milí žiaci a rodičia,

            v prvý školský deň Vám triedni učitelia odovzdajú tlačivo, zápisný lístok do ŠKD aj s informáciami týkajúcich sa ŠKD v tlačenej forme. V prípade, ak máte záujem, aby Vaše dieťa navštevovalo ŠKD, prosíme vyplniť a odovzdať toto tlačivo najneskôr do 05.09.2023 triednemu učiteľovi. ŠKD je určený pre žiakov 1.- 4. ročníka.

            ŠKD bude v prevádzke od utorka 5.9.2023 od 6:00 hod., vstup cez bočný vchod. Prevádzka ŠKD je zabezpečená do 17:30 hod.

            Tešíme sa na Vás.

        • Oznam- Organizácia ŠJ
          • Oznam- Organizácia ŠJ

          • Milí žiaci a rodičia,

            v prvý školský deň Vám triedni učitelia odovzdajú tlačivo, zápisný lístok na stravovanie v tlačenej forme. Prosím vyplniť a odovzdať  najneskôr do 05.09.2023 triednemu učiteľovi resp. vedúcej školskej jedálne. 

            Nárok na dotáciu má dieťa, ktoré sa zúčastní  na vyučovacom procese a odobralo stravu. Na základe uvedeného, zákonný zástupca dieťaťa berie na vedomie , že je povinný v prípade  neprítomnosti a neodhlásenia dieťaťa  na vyučovaní uhradiť plnú výšku denného poplatku na stravovanie.

            Zákonný zástupca dieťaťa je povinný dieťa odhlásiť zo stravy pri chorobe, odchode a pod. a to osobne, telefonicky, písomne, elektronicky.

            Za včas neodhlásenú stravu sa finančná, ani vecná náhrada neposkytuje, zákonný zástupca hradí plnú výšku denného poplatku za stravu.

            Prosím, skontrolujte si konto na Edupage a uhraďte nedoplatky z minulého školského roka.

            Žiaci si obed v školskej jedálni budú čipovať s čipovým príveskom, ktorý používajú aj pre dochádzkový systém (sú rovnaké - netreba mať dva rôzne).

            V prípade otázok ma môžete kontaktovať e-mailom na zssnpga.jedalen@gmail.com, alebo na telefónnom čísle tel. 031/780 50 04.

            Variť začíname od 05.09.2023, srdečne Vás očakávame.

          • Školský letný tábor – druhý turnus

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Školský letný tábor – druhý turnus.

            x

            Deň prvý – ráno nás privítalo mimoriadne horúce počasie. Tak ako v prvom turnuse, deti sa rozdelili do tímov (Fialka, Hviezdy, Hráči, Real Madrid, Zajačiky a Energy Dragons), v ktorých súťažili počas celého týždňa. Po rozdelení sme s deťmi navštívili vnútorné ihrisko v Galante, kde sa deti poriadne vyšantili, boli sme aj na zmrzline. Poobede sme si troška oddýchli pri rozprávke a nasledovali rôzne súťaže.

            Deň druhý – opäť veľmi horúci deň, takže sme doobedie strávili v kine, kde sme si pri pukancoch a džúsiku vychutnali rozprávku Elementy, bola superskááááá. Poobede nás opäť čakali rôzne súťaže. Aby som nezabudla, na ceste do kina sme sa osviežili zmrzlinou.

            Deň tretí – doobedie sme strávili vo Vlastivednom múzeu v Galante, kde sa deti dozvedeli veľa zaujímavého a tiež si zasúťažili v súťaži Hľadanie pokladu o sladké odmeny. Poobede sme si opäť zasúťažili a zbierali sme body do „celotáborovej hry“.

            Deň štvrtý – doobeda sme navštívili Neogotický kaštieľ v Galante, kde sme si vychutnali úžasný výhľad z Južnej veže a tiež sme si pozreli výstavu a stále expozície v Severnom krídle. Na ceste do školy sme sa schladili sladkou zmrzlinou. Poobede nás opäť čakali rôzne bodované súťaže.

            Deň piaty – doobeda nás navštívila včelárka Rita Novosadová, ktorá deťom porozprávala mnoho zaujímavého o včielkach, deti mohli ochutnať peľové guličky, obliecť si včelársky klobúk, tiež si overila, čo si deti zapamätali a každé dieťa dostalo sladký medík. Po obede sme si vyhodnotili „celotáborovú hru“, všetky tímy získali vysoké počty bodov a zaslúžili si odmenu, víťazným tímom sa stal tím Hviezdy. Poobede deti súťažili už každé samo za seba – pľuli sa žuvačky a strieľalo sa vodnými pištoľami.

            Napriek extrémne vysokým teplotám sme celý týždeň zvládli a užili sme si tooooooooooo.

             

            Mgr. A. Polocíková

        • List prváčikom
          • List prváčikom

          • Milý prváčik, prváčka!

            Prázdniny sa končia, blíži sa september a Ty sa určite už nevieš dočkať, kedy pôjdeš prvý raz do školy. Teším sa aj ja. Kto som a prečo Ti píšem? Som Tvoja triedna pani učiteľka, triedny pán učiteľ.

            Sedím za stolom v nachystanej, vyzdobenej triede a čakám Ťa...

            Šlabikár na stole šuchoce od nedočkavosti, kedy ho po prvýkrát otvoríš a spoznáme spolu prvé písmenká. Tabuľa pyšne stojí a čaká, v ktorej lavici Ťa uvidí.. Zvieratká a kvietky z učebnice prvouky nedočkavo vykúkajú. Matematika s angličtinou sa hádajú o tom, ktorý predmet si viac obľúbiš...

            A čo ty? Máš už pripravenú aktovku? Vystrúhané ceruzky a farbičky v peračníku? Môžeš nimi nakresliť pekný obrázok už teraz, cez prázdniny.

            Aj na dverách Tvojej triedy Ťa bude čakať obrázok zvieratka.

            1.A bude sprevádzať VČIELKA,

            1.B ŽABKA,

            1.C SOVIČKA 

            a 1.D MRAVČEK.

            Medaila so zvieratkom Ťa bude sprevádzať aj počas prvých dní v škole. Keď si ju zavesíš na krk, ľahko sa v prvých školských dňoch spoznáme. Budú ho mať aj Tvoji spolužiaci. Takto spolu všetci vykročíme na našu spoločnú cestu písmen, čísel, pohybu, spevu, kreslenia a spoznávania sveta.

            Dovidenia v septembri, teší sa na TEBA!

            Tvoja triedna pani učiteľka, pán učiteľ

            P.S. Ďakujem tomu, kto Ti tento list prečítal.

             

          • Slávnostné otvorenie školského roka 2023/2024

          • Prázdniny sa už blížia k svojmu koncu a Vy, milí žiaci, po prázdninách plných dobrodružstiev si opäť zasadnete do školských lavíc.

            A preto Vás, milí žiaci, v mene všetkých zamestnancov pozývame na Slávnostné otvorenie školského roka 2023/2024, ktoré sa uskutoční v pondelok 4. septembra o 8.00 hod. na bežeckej dráhe.

            Po skončení slávnostného otvorenia školského roka sa žiaci presunú so svojimi vyučujúcimi do tried. Žiaci 1. ročníka a ich rodičia pôjdu so svojimi triednymi učiteľmi do tried, kde rodičom budú poskytnuté všetky potrebné informácie.

            Kolektív ZŠ SNP Galanta

          • K PARK- multifunkčné ihrisko

          • Milí naši žiaci, rodičia, pedagógovia a zamestnanci našej školy!

            Je tu 3.ročník súťaže o multifunkčné ihrisko pre naše deti, ktoré čoraz viacej času trávia vo virtuálnom svete a prajeme si, aby žili reálny život v krásnom prostredí nášho moderného mesta Galanta. Športová aktivita je skvelým relaxom pre nás všetkých a chýba tu miesto, kde by sa mohli stretnúť malí aj veľkí. Poďme spolu  zahlasovať o K PARK- multifunkčné ihrisko s umiestnením na sídlisku Sever Majte svoj K Park na skok! | Kaufland (kauflandpark.sk)

            Nedajme sa zahanbiť a hlasujme!

            Hlasujeme od 17.8. do 20.9.2023.

          • Letné sústredenie žiakov športových tried

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Letné sústredenie žiakov športových tried.


            Ako každý rok, tak aj tento rok sa na našej ZŠ Sídl. SNP v Galante, v dňoch 14. – 18.8.2023 v dopoludňajších hodinách, konalo letné sústredenie pre žiakov športových tried pod vedením učiteľov TEV ZŠ a trénerov atletického klubu TJ Olympia Galanta (Mgr. L. Tóth, Mgr. E. Kerďová, Mgr. N. Novikova, Mgr. M. Pálová). Letné sústredenie bolo zamerané na všeobecnú a atletickú prípravu pre pokračujúcu letnú sezónu 2023 v súťaži žiactva v kategóriách najmladšieho, mladšieho a staršieho žiactva. Súťaže pokračujú už koncom augusta a ukončia sa začiatkom novembra 2023. Žiaci sa po letnej pauze a prázdninách zapojili s radosťou a odhodlanosťou do športovej prípravy, ktorá obsahovala zameranie na rozvoj rýchlostných, vytrvalostných, gymnastických a silových schopností. Okrem toho sa každý deň žiaci uvoľnili a zahrali si loptové hry, ako volejbal, prehadzovanú a vybíjanú. Verím, že žiaci okrem radosti zo športu si odniesli aj pekné zážitky a posilnili kamarátske vzťahy. Ďakujeme vedeniu školy za vytvorené podmienky a za podporu. A taktiež učiteľom TEV a trénerom našej školy za odborne vedené tréningové jednotky a profesionálny prístup k žiakom.

            V Galante, 20.8.2023 Mgr. Miroslava Pálová

          • Galantské trhy a naša škola

          • Každý rok sa mesto Galanta teší na augustové trhy, ktoré majú svoju tradíciu a občania mesta si nikdy nenechajú ujsť túto udalosť. Zahájenie trhov je veľkolepé každý rok, no predsa len, 37.ročník bol výnimočný : mesto Galanta udelilo čestné občianstvo kniežaťu z rodu Esterházy. Antal Esterházy de Galantha sa hrdo viezol so svojou pani manželkou v koči počas úvodného sprievodu. Snáď ešte ani jeden rok nebola účasť v sprievode taká obrovská a rozmanitá. Samozrejme, nemohla chýbať ani naša škola. So vztýčenou hlavou naši žiaci niesli transparent TJ Olympia. Všetkým, ktorí sa zapojili do sprievodu a prišli svojou prítomnosťou podporiť našu školu, ďakujeme!

            Mgr. Danica Keppert

          • Školský letný tábor, prvý turnus

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Školský letný tábor, prvý turnus.


            Deň prvý: Deti sa rozdelili do šiestich tímov: Draci, Dragons, Tigri, Veľká 5, 6 báb, Fialky. V týchto tímoch pracovali a súťažili celý týždeň. Aj prvý deň si otestovali svoje zručnosti pri hrách a súťažiach. Doobeda k nám prišla včelárka Rita Novosadová, ktorá deťom porozprávala o včielkach. Deti svoje vedomosti zhodnotili v kvíze, ktorý dopadol na 1☆. Každé dieťa dostalo med, na ktorý si vyrobilo originálnu etiketu.

            Deň druhý: doobedie sme strávili vo Vlastivednom múzeu. Deti sa dozvedeli mnohé o ornamentoch, vyskúšali si vytvoriť aj vlastný ornament. Počas prehliadky múzea si vyrobili nápoj života, ochutnali sladkosť svojich starých rodičov a vyrábali si vlastné modely zo stavebnice Merkúr. Poobedie sme strávili vyrábaním darčeka pre našu pani riaditeľku, ktorá nás chodila pravidelne navštevovali, a tiež sme súťažili a zabávali sa.

            Deň tretí: Doobeda sme mali poriadny tréning s Icon Speed Fitness. Tréneri deťom porozprávali o dôležitosti pohybu pre zdravie. Deti si zatrénovali a dozvedeli sa zaujímavé informácie o pretekoch Spartan, z ktorých si aj poťažkali medaile. Poobedie sme venovali tvorivosti. Deti si z kriedy vytvorili vlastne pozadia, do ktorých sa uložili, a tým vytvorili fantastické obrazy.

            Deň štvrtý: Doobedie sme strávili v Kaštieli Esterházy v Galante, kde sme boli na prehliadke veže, v severnom krídle sme si pozreli výstavy diel umelcov, nazreli sme aj do pamätných izieb a aj do útrob kaštieľa. Poobedie sme venovali rôznym hrám a súťažiam a samozrejme aj vyhodnoteniu celého týždňa. Všetky deti dostali ceny za snahu, kreativitu, fair play. Víťazom sa stal tím Dragons, ale bodové rozdiely medzi jednotlivými tímami boli minimálne.

            Verím, že sme si to všetci užili.

          • Cyrilo-Metodské palacinky

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Cyrilo-Metodské palacinky.

            Počas sviatku sv. Cyrila a Metoda sa sídliskom Sever šírila nezameniteľná vôňa palaciniek. V miestnej pizzérii sa konala súťaž v pečení palaciniek. Cyrilo – Metodské pečenie palaciniek sa nieslo v charitatívnom duchu. Palacinky sa predávali za symbolické 1€ a výťažok z predaja bol venovaný Materskej škole na sídlisku Sever. Keďže veľmi dobre vieme, aké je náročné financovanie školstva, rozhodli sme sa aj my podporiť takýmto spôsobom materskú školu a vytvorili sme súťažný tím v zložení: poverená p. riaditeľka Mgr. R. Vrabcová, p. učiteľka Mgr. D. Keppert, p. učiteľka Mgr. S. Michelszová a pani sekretárka K. Orelová. Počas poobedia sa nášmu tímu pod názvom The best teachers podarilo upiecť vyše 200 kusov palaciniek. Ako nováčikovia v tejto súťaži sme sa umiestnili na krásnom 3. mieste. Čo nás ale teší ešte viac, je nami vyzbieraná suma, ktorá predstavovala sumu 250€, čím sme získali 2. miesto z pohľadu najvyššej vyzbieranej sumy. Celková vyzbieraná suma sa vyšplhala na neuveriteľné číslo 1 322€. Atmosféra celého podujatia bola neopísateľná, plná radosti, smiechu a dobrého pocitu. Poďakovanie patrí všetkým organizátorom, priaznivcom palaciniek a v neposlednom rade všetkým tým, ktorí nás prišli podporiť. Veríme, že na takomto podujatí sa čoskoro uvidíme znova. Ďakujeme!

            Mgr. S. Michelszová

          • PRÁZDNINOVÉ PRIANIE

          • Milé kolegyne, milí kolegovia, nepedagogickí zamestnanci, milí naši žiaci a priatelia školy!

            Začínajú vytúžené prázdniny a my všetci máme za sebou kus dobrej práce, veľa skvelých zážitkov
            a dobrý pocit, že sme to spolu zvládli! Boli dni, kedy sme odpočítavali dni do prázdnin, kedy sa nám nič nechcelo... Ale nakoniec môžeme povedať, že tých dní bolo málo a väčšiu časť dní sme sa tešili do školy.
            Radi by sme vám všetkým poďakovali za výbornú spoluprácu, podporu a za dobrú atmosféru pri práci.

            Prajeme vám krásne slnečné prázdniny, veľa oddychu a pozitívnej energie.

            Kolektív ZŠ

        • Oznam – dotácia na stravovanie
          • Oznam – dotácia na stravovanie

          • Vážení rodičia,
            ak máte záujem o poskytovanie dotácie na stravu pre Vaše dieťa v školskom roku 2023/2024, v období od 01. septembra do 31.12.2023, je nevyhnutné požiadať o dotáciu na stravu vyplnením elektronickej žiadosti - zápisný lístok na stravovanie s návratkou prostredníctvom edupage v sekcii žiadosti/vyhlásenia do 5.7.2023.


            V prípade, ak nevyplníte elektronicky žiadosť o dotáciu v stanovenom termíne, na dieťa nebude možné poskytovať dotáciu na stravu od 1.septembra, až kým v priebehu nového školského roka o dotáciu nepožiadate.

            Nárok na dotáciu má dieťa, ktoré sa zúčastnilo vyučovania v ZŠ a odobralo stravu. Preto Vás žiadame,
            aby ste zodpovedne pristupovali k odhlasovaniu svojich detí zo stravy.


            Príklad:

            Zákonný zástupca žiaka nevyplní elektronicky žiadosť do 5.7.2023. Dieťa sa môže v septembri stravovať v školskej jedálni, ale bez nároku na dotáciu, teda rodič platí plnú sumu.
            Ak rodič v septembri 2023 požiada o dotáciu, dieťa sa začne stravovať cez dotáciu až od 1.októbra 2023.

             

            Návod na podávanie žiadosti: 

            Spraviť tak môžete aj cez EduPage mobilnú aplikáciu.

            Na úvodnej obrazovke kliknite na 'červené plus' alebo na tehličku 'Žiadosti/Vyhlásenia'.

            Kliknite na 'Žiadosť/Vyhlásenie' a vyberte Zápisný lístok na stravovanie s Návratkou.

            Zvoľte školský rok, pre ktorý Zápisný lístok s Návratkou podávate.

            Ak si chcete požiadať o dotáciu na stravovanie formou Návratky, zvoľte možnosť 'žiadam o poskytnutie dotácie na stravu na dieťa'.

            Vyplňte ročník, ktorý bude Vaše dieťa v školskom roku, ku ktorému Zápisný lístok podávate, navštevovať.(Ak podávate Zápisný lístok na budúci šk. rok napr. v júni, kedy dieťa navštevuje 4.ročník, potom zvoľte 5. ročník)

            Zadajte číslo účtu.

            V hornej časti obrazovky stlačte "Podať novú žiadosť/vyhlásenie". Vaša žiadosť bude odoslaná škole.

            Žiadosť je rovnako možné podať aj po prihlásení sa z webu: Návod

             

            Ďakujeme Vám za vyplnenie žiadosti a spoluprácu.

          • Lúčenie 9.C so školou

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Lúčenie 9.C so školou.


            Dni 29.6.2023 a 30.6.2023 si žiaci 9.C hlboko vryjú do srdca. Rozlúčili sa s učiteľmi, ktorí ich sprevádzali, učili a vychovávali počas 5 rokov na 2.stupni základnej školy. Každému z nich sa jeden zo žiakov poďakoval a učitelia sa im prihovorili krásnymi slovami, ktoré mnohých dojali. Ďakujem mojim žiakom, že sme spolu zvládli 5 rokov, počas ktorých z nich vyrástli skvelí mladí ľudia, ktorí vykročia z brány našej školy. Prajeme im všetci, nech nájdu správny smer svojho života. Verím, že budú na základnú školu spomínať len v dobrom. Mgr. Slavka Adamčíková